På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

08 Jul 2014

25 millioner USD i milepælsbetaling til Genmab

Genmab har opnået den tredje milepæl i daratumumab-samarbejdet med Janssen Biotech. Milepælsbetalingen på 25 millioner USD blev udløst som følge af fremskridt i det igangværende fase III studie med daratumumab i kombination med lenalidomid og dexamethason over for lenalidomid og dexamethason alene til behandling af recidiverende eller refraktær myelomatose.

“Siden vi indledte vores samarbejde med Janssen i oktober 2012, har vi gjort store fremskridt med udviklingen af daratumumab, herunder offentliggørelsen af fem nye kliniske studier og rapportering af data fra to igangværende studier i myelomatose. Denne milestone er endnu et vigtigt skridt, da patienterne nu får behandling i det første fase III studie med daratumumab til behandling af myelomatose,” udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2014 Danskbiotek. All rights reserved.