På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

01 Dec 2014

Ascendis Pharma henter 60 mio. dollars

Som MedWatch forleden kunne fortælle, har det danske biotekselskab Ascendis Pharma fået både ny kapital og nye bestyrelsesmedlemmer. I en pressemeddelelse oplyser Ascendis Pharma nu, at der er tale om 60 mio. dollars, svarende til knap 358 mio. kr.
Der er tale om en såkaldt serie D-finansieringsrunde, og den blev ført an af den eksisterende investor Sofinnova Ventures, mens også de to nye investorer, OrbiMed og Vivo Capital, var med. En række andre investorer er også kommet med nye penge.
“Vi er glade for at få nogle af verdens førende healthcare-investorer med i den her serie D-finansiering, at få dem med i vores bestyrelse, og at de viser deres støtte til vores teknologiske platform og de kliniske udviklingsprogrammer,” udtaler Jan Mikkelsen, adm. direktør i Ascendis Pharma, i meddelelsen.
Ascendis Pharma, der blev stiftet i 2007, lever af at forbedre allerede eksisterende medicin, så det skal tages færre gange om dagen af patienten. Biotekselskabet har projekter inden for både hjernesygdomme, blødersygdomme og hjertekarsygdomme. På nuværende tidspunkt er det dog videreudviklingen af et væksthormon, TransCon PEG hGH, der er selskabets helt store håb. Tilbage i september præsenterede Ascendis Pharma foreløbige fase-2-data, som var positive.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2014 Danskbiotek. All rights reserved.