På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

24 Oct 2012

Biopeople Jule Event 2012

Har du overvejet at få kortlagt risikofaktorer i arvemasse ? Den mulighed er i dag til stede og kan udføres for et relativ beskedent beløb via internettet ved få klik med musen og en spytprøve. Det kaldes ”Direct-To-Consumer Genetic Testing” eller på dansk ”Forbrugsgenetik” og testene omfatter typisk genetiske risikofaktorer for almindelige sygdomme, i mindre omfang sjældnere arvelige sygdomme. Fænomenet er meget udbredt i USA og er nu på vej til Danmark. Det er dog ikke uproblematisk at lade sig genetisk teste.

Videnskabs journalist og forfatter Lone Frank, Lektor KU og medlem af Det Etiske Råd Mickey Gjerris, og Professor og direktør Kennedy Centeret Karen Brøndum-Nielsen vil debattere ”Forbrugsgenetik; innovation, muligheder og dilemmaer” fra hver deres professionelle vinkel.

Moderator; journalist og TV vært Martin Breum.

Tid: 12 December 2012, 15:45 – 19:00

Sted: Alexandersalen, Københavns Universitet, Bispetorvet 1-3, 1167-KBH K, København

Program, tilmelding og yderligere information:

http://www.biopeople.dk/index.php?id=602

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2012 Danskbiotek. All rights reserved.