På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

02 May 2013

Breakthrough Therapy-status til Genmabs daratumumab

De amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) har tildelt Breakthrough Therapy-status til Genmabs daratumumab til behandling af patienter med myelomatose, som har gennemgået mindst tre tidligere behandlingsforløb, herunder en proteasom-hæmmer (PI) og et immunmodulerende stof (IMiD), eller som er dobbelt-refraktære over for en PI og et IMiD.

Breakthrough Therapy er et program, der har til formål at fremskynde udviklingen og evalueringen af lægemidler til behandling af alvorlige eller livstruende sygdomme i tilfælde, hvor foreløbig klinisk evidens viser, at lægemidlet potentielt kan give væsentlige fordele i forhold til de tilgængelige behandlingsmuligheder. I august 2012 gav Genmab Janssen Biotech, Inc. en global eksklusiv licens til at udvikle og kommercialisere daratumumab.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.