På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

22 Feb 2012

DANSK BIOTEK årsmøde 2012

“25 år med dansk biotek”


DANSK BIOTEK inviterer til årsmøde 2012 tirsdag den 8. maj 2012 kl. 15.00 hos Novo Nordisk, Novo Alle 1, 2880 Bagsværd.

Program:
15.00 Registrering og networking

15.30 Velkomst og indledende bemærkninger – 25 år med dansk biotek
Søren Carlsen, Søren Carlsen, Managing Partner, Novo A/S, formand for DANSK BIOTEK

15.55 Forskning og udvikling på Novo Nordisk
Mads Krogsgaard, Koncerndirektør for forskning og udvikling, Novo Nordisk

16.15 Heartcore leadership – udfordringer og erfaringer fra den farmaceutiske industri
Mads Øvlisen, tidligere administrerende direktør, Novo Nordisk

16.45 Vejen til at blive en vinder
Eskild Ebbesen, Eliteroer med 3 OL guld, cand.scient. i idrætsfysiologi og Coach

17.25 Afsluttende bemærkninger
Martin Bonde, CEO Epitherapeutics

DANSK BIOTEK og Novo Nordisk byder på en forfriskning.

Networking

Afskedsreception for Søren Carlsen, formand for DANSK BIOTEK.

Tilmelding nederst på siden

Gebyr for deltagelse 500 kr. Deltagelse er gratis for medlemmer af DANSK BIOTEK.
Ved udeblivelse uden afbud faktureres et gebyr på 500 kr.

 • Søren Carlsen

  Managing Partner i Novo Ventures og Novo Seeds, Novo A/S

  Søren Carlsen var brygmester på Carlsberg fra 1976-1979 og blev herefter forskningskemiker i Novo Nordisk A/S i 1979 og var fra 1986 Vice President Biotechnology. Efter at have etableret Novozymes Biotech, Inc., i Davis, Californien blev Søren Carlsen i 1994 udnævnt til Corporate Vice President og Chief Science Officer for Novo Nordisks Enzymforretning. I 2000 etablerede han Novo Ventures som Managing Partner og i 2007 Novo Seeds, Novo A/S. Han har fl ere bestyrelsesposter i danske og internationale biotekvirksomheder og har været bestyrelsesmedlem i DANSK BIOTEK siden starten i 1987 – og fra 1994 som bestyrelsesformand.

 • Mads Krogsgaard Thomsen

  Executive vice president og chief science officer (CSO), Novo Nordisk, Professor. Ph.D., DSc.

  Mads Krogsgaard Thomsen kom til Novo Nordisk i 1991. Han har ledet væksthormonforskningen, diabetesforskning og udvikling, Global Drug Discovery, og blev i november 2000 udnævnt til executive vice president og chief science officer. Han er ansvarlig Novo Nordisks globale forskning, udvikling og regulatory affairs.

  Mads Krogsgaard Thomsen har været formand for forskningsstyrelsens programmer inden for endokrinologi, formand for det Danske Akademi for Tekniske Videnskaber og bestyrelsesmedlem på DTU. Mads Krogsgaard Thomsen i dag er bestyrelsesmedlem i Cellartis AB og på Københavns Universitet.

 • Mads Øvlisen

  Tidligere Koncerndirektør, Novo Nordisk

  Mads Øvlisen (født 9. marts 1940) er en dansk erhvervsmand, der tidligere var administrerende direktør for Novo Nordisk.
  Øvlisen er kandidat i jura og blev i 1972 ansat i Novo Industri A/S, som han i 1981 blev administrerende direktør for. I forbindelse med Novo Industris fusion med Nordisk Gentofte, fortsatte Øvlisen som direktør for det nye selskab frem til 2000.

  Det var Øvlisen, der fik idéen til virksomhedens opsplitning samme år, hvor udviklingen af enzymer blev udskilt i selskabet Novozymes, ligesom det var ham der introducerede miljøregnskab og socialt regnskab i virksomheden. Frem til 2005 var han bestyrelsesformand for Novo Nordisk A/S og har siden 1981 også været medlem af Novo Nordisk Fondens bestyrelse samt medlem af bestyrelsen for Wanås Fondet, Sverige.

  Han var desuden formand for Det Kongelige Teaters bestyrelse 2000-2007 og fra 2007 formand for Kunstrådet. Fra 1991-2008 var han bestyrelsesmedlem i Lego A/S, siden 1996 tillige formand. Han er desuden adjungeret professor i virksomheders sociale ansvar (Corporate Social Resposibilty) ved CBS.

  Han har siden 2006 været medlem af The United Nations Global Compact Board, New York, har været formand for The Copenhagen Center for Social Resposibility og medstifter af European Academy for Society in Business.

  Mads Øvlisen blev udnævnt til kommandør af Dannebrog i 2004 og har endvidere modtaget den italienske fortjenstorden.

 • Eskild Ebbesen

  Eliteroer med 3 OL guld, cand.scient. i idrætsfysiologi og Coach
  Eskild Ebbesen er cand.scient. i idrætsfysiologi og har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Herudover holder Eskild Ebbesen også mange foredrag årligt.

  Eskild Ebbesens største engagement gennem sit voksne liv har været eliteroning. Som eneste faste mand på ”Guldfireren” frem til 2008 har Eskild vundet OL-guld i 1996 og 2004 samt 2008, OL-bronze I 2000 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Udover at være verdens mest vindende letvægtsroer har Eskild verdensrekorden i roning på land (ergometerroning), hvor han har deltaget i og vundet 3 verdensmesterskaber siden 1993.

  At Eskild Ebbesen fortsat er et konkurrencemenneske, kunne bl.a. ses på tv i serien “Vild med dans”, hvor han sammen med Marianne Eihilt opnåede en flot 2. plads

  Efter at have trukket sig tilbage fra “Guldfireren” for en kort bemærkning, satte Eskild Ebbesen sig igen i denne for herefter at deltage i og vinde guld ved OL i Beijing i 2008 – en uset og enormt skelsættende sportslig præstation.

  I sine foredrag øser Eskild Ebbesen ud af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi, motivation og redskaber til videre udvikling. Det er motiverende, underholdende og der bydes på konkret inspiration, som kan styrke teams eller blot give en god oplevelse. Der er også tale om meget populære foredrag.

 • Martin Bonde

  Ph.D, B.Comm.
  Martin er adm. direktør for biotekvirksomheden EpiTherapeutics, som siden efteråret 2008 er vokset fra Bonde selv til 16 fastansatte . Martin Bonde og 10 på løsere kontrakt, heraf over 20 ph.d.er, i fire lande. Martin Bonde er serieentreprenør og har startet og ledet flere bioteknologiske selskaber i Danmark og USA. (bl.a. Aros Pharma ApS, NatImmune A/S, , Combio A/S, CelTor Inc., Torsana Biosensor ApS).

Med venlig hilsen
Søren Carlsen
Formand

DANSK BIOTEK
COBIS, Ole Maaløes Vej 3, 2200 København N, office@danskbiotek.dk, www.danskbiotek.dk

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2012 Danskbiotek. All rights reserved.