På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

29 Mar 2016

DANSK BIOTEK Nyhedsbrev — marts 2016

Ved DANSK BIOTEK’s ’State of the Union’-møde i februar kunne David Flores fra BioCentury fortælle, at 2015 var ”the best year ever” for biotek på globalt plan. Med mere end $110 mia rejst af biotech og pharma selskaber var det mere end det dobbelte af 2014, som allerede var en rekord over de forrige 15 år. $12.5 mia blev rejst som venture kapital og $8.0 var fra IPOs. Børsmarkedet i 2016 har ganske vist presset de (høje) biotek og pharma aktiers pris et hak nedad, men den samlede stigning over de sidste 5 år har stadig været ualmindelig solid. De imponerende stigninger i markedet generelt og for de mange IPOs, vi har set i USA de seneste år, har været med til at give mange VC fonde rigtigt pæne afkast, og samme VC teams har på den success rejst nye fonde. Der er således blandt de store US VC fonde i 2015 hentet ca. $6.3 mia, mens der blandt de europæiske fonde over de sidste 12 måneder er hentet godt $1.4 mia. Og det er som bekendt altid positivt for opstarts biotekvirksomheder, når VC’erne sidder med friske penge!

Læse mere…

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.