På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

11 Nov 2014

DANSK BIOTEKS nyhedsbrev er udkommet: Fuld fart frem – 2014 bliver et flot år!

De seneste måneder har budt på en række gode nyheder fra flere af vore biotekselskaber, skriver DANSK BIOTEKS formand Martin Bonde i novemberudgaven af nyhedsbrevet.

Salget i august af Santaris til Roche for $ 250 mio. kontant og op til $ 200 mio. i milestones fortjener gentagelse. Bavarian Nordic har indgået en flot aftale med Janssen om Ebolavaccine og fasttømrer derved sin position som et ledende, innovativt vaccineselskab. Og for ganske nyligt oplyste selskabet Galecto, at man har indgået aftale med Bristol-Myers-Squibb, en aftale med en potential værdi på hele $ 444 mio. Galectos stof er i klinisk fase 1 og naturligvis skal en række milepæle rammes, før alle betalinger forfalder, men alligevel er det en rigtig imponerende handel af det unge selskab. Vi glæder os i den sammenhæng også over, at Galectos danske venture investorer, Novo Seeds, Sunstone og Seed Capital, har udsigt til et meget flot afkast på Galecto-investeringen, samt at disse investorer synes at have et rigtig godt momentum i deres investeringer i andre danske early-stage biotekselskaber.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2014 Danskbiotek. All rights reserved.