På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

18 May 2011

Dansk-indisk life sciences fusion

Indiske Ecron Acunova, en international ’full service’ kontrakt¬forskningsvirksomhed, fusionerer med danske aCROnordic, specialiseret i nordisk klinisk forskning. Ecron Acunova udvider hermed sine globale aktiviteter, og aCROnordic, nu Ecron Acunova A/S, bliver global.

Ecron Acunova A/S ligger i SCION DTU i Hørsholm. Søren Strøh, grundlægger af aCROnordic, fortsætter som CEO i den nordiske region. Farmaleder og biotekpioner Ingelise Saunders er udpeget som formand for bestyrelsen i Ecron Acunova A/S.

Hr. Prasanna, bestyrelsesformand i og grundlægger af Ecron Acunova siger: “Flere eksempler på innovation i GE Medical og Wipro har inspireret mig til at anvende de samme principper til at forkorte den kliniske udviklingstid. Hurtig inklusion af patienter er en basal faktor i kliniske forsøg. Via en intelligent kombination af lande og kompetencer kan vi rekruttere patienterne hurtigere og billigere.”

Investeringsfremmeorganisationen Invest in Denmark under Udenrigsministeriet har hjulpet Ecron Acunova med at etablere sig i Danmark og er glad for den stigende interesse fra Asien. Kontorchef Ole Frijs-Madsen fra Invest in Denmark forklarer: ”Danmark har nogle unikke kompetencer inden for life sciences, ikke mindst i forhold til forskning og udvikling, og branchen bliver kun stærkere af, at vi byder en global spiller som Ecron Acunova indenfor.”

Søren Strøh, CEO i Ecron Acunova A/S siger: “aCROnordic bliver, som den første danske kontrakt-forsknings¬virksomhed, global. Vi tilbyder kliniske services internationalt og en fleksibel kosteffektiv tilgang af høj kvalitet v ed brug af ressourcer i Europa og Asien uden potentielle kulturelle barrierer. Vi forventer at kunne tiltrække internationale kliniske undersøgelser ved at tilbyde adgang til nordiske ’sites’ samt erfaring og færdigheder af høj kvalitet inden for klinisk forskning.“

Mediekontakt
Søren Strøh
Tlf: +45 45 16 88 00
soeren.stroeh@acronordic.com
Scion DTU, Kogle Allé 5
2970 Hørsholm
Denmark

www.ecronacunova.com
Ecron Acunova er en ’full service’ kontraktforskningsvirksomhed, der udfører kliniske undersøgelser, herunder styring af kliniske undersøgelser, databearbejdning, biostatistik, pharmacovigilance, PK/PD services og centrallaboratorier til farma-, biotek-, medical device-, ernærings- og diagnostiske virksomheder. Ecron Acunova dækker 19 vest- og østeuropæiske lande samt 9 sydasiatiske og sydøstasiatiske lande. Som regionale eksperter, håndterer Ecron Acunova hver region som et prioriteret marked med europæisk hovedkvarter i Frankfurt (Tyskland), asiatisk hovedkvarter i Bangalore (Indien), og amerikansk hovedkvarter i Princeton, New Jersey. Med et team på 385 veluddannede medarbejdere, herunder 73 læger og PhD’er har Ecron Acunova ry for kosteffektivt at kunne fremskynde tidspunktet for markedsføring af nye lægemidler.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2011 Danskbiotek. All rights reserved.