På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

15 Feb 2016

Eivind Kolding fyret hos Novo A/S

MedWatch rapporterer idag….

Eivind Kolding er ved udgangen af februar ikke længere adm. direktør for Novo A/S. Det meddeler Novo Nordisk Fonden fredag eftermiddag.

Bestyrelsen vil have en anden profil, og meddelelsen er svær at tyde som andet end en fyring af den tidligere Danske Bank- og Mærsk Line-chef, der dermed kun nåede to år som topchef for investeringsarmen i Novo Nordisk Fonden.

”I forbindelse med at Novo A/S skal ansætte en ny CFO, har bestyrelsen benyttet anledningen til at genoverveje den samlede profil på den fremtidige ledelse af Novo A/S. Bestyrelsen er i den sammenhæng kommet til den konklusion, at det på længere sigt vil blive nødvendigt med en CEO med en anden baggrund end Eivind Koldings,” udtaler Sten Scheibye, formand for både Novo A/S og Novo Nordisk Fonden, i meddelelsen og tilføjer:
“Derfor har vi indgået en aftale med Eivind Kolding om, at han fratræder, og vi vil nu sætte en søgning i gang efter hans afløser. Den nye direktør får dermed ansvaret for at ansætte sin nye CFO.”

Se også: http://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article6428837.ece

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.