På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

30 Oct 2015

EU-støtte for sundhedsvirksomheder

Kære Erhvervsfremmeaktør i Region Hovedstaden

CopenVirk har nu været i kontakt med over 30 virksomheder og 3 virksomheder har indtil videre indsendt en ansøgning til EU. Der har været stor interesse for kontoret blandt virksomhederne, og jeres hjælp med at fortælle om CopenVirk har helt klart medvirket til, at komme rimeligt bredt ud i Region Hovedstaden. Der er indtil videre sat CopenVirk-forløb i gang med virksomheder i 13 kommuner, og de kommuner, der har været mere aktive ift. at fortælle deres virksomheder om CopenVirk på hjemmesiden eller ved direkte virksomhedskontakt, er også bedre repræsenteret i CopenVirk. Jeg vil derfor gerne opfordre flere kommuner til at ligge en kort beskrivelse af CopenVirk eller link på hjemmesiden et relevant sted. Hvis I nævner CopenVirk for en virksomhed, og de virker interesserede, må I desuden meget gerne videreformidle denne interesse med det samme, da hurtig opfølgning er noget virksomheder sætter stor pris på.

I samarbejde med Væksthuset og klynger i Region Hovedstaden afholder jeg 3 virksomhedsarrangementer, som I også meget gerne må gøre jeres virksomheder opmærksomme på i nyhedsbreve eller anden kontakt. Se mere om virksomhedsarrangementerne i nedenstående:
– EU-støtte for virksomheder generelt d. 12. nov. hos Væksthuset
o Se program: http://startvaekst.dk/vhhr.dk/-horizon-2020
– EU-støtte for sundhedsvirksomheder d. 25. nov. hos Biopeople
o Se program: http://www.biopeople.dk/fileadmin/filer/Niels/091015_invitation.pdf
– EU-støtte for grønne virksomheder d. 7. dec. hos Væksthuset
o Programmet er endnu under udarbejdelse.

I er altid velkomne til at ringe eller skrive med forslag til fælles initiativer, virksomheder jeg bør kontakte eller afklaring af EU-støtte til konkrete projekter hos virksomheder eller på erhvervsfremmeområdet.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2015 Danskbiotek. All rights reserved.