På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

19 Aug 2016

Evaluate Pharma rapport: Medicinal og biotek har toppet

MedWatch rapporterer idag…

Biotek- og medicinalindustrien har reddet på en bølge i de senere år, men sidste sommer knækkede bølgen, og sektoren går allerede nu sværere tider i møde. Det er konklusionen i en ny rapport fra markedsanalyseselskabet Evaluate Pharma, som ser tilbage på de første seks måneder af 2016.

Selskabet har kigget på en lang række faktorer, herunder markedsværdi af eksisterende selskaber, børsnoteringer, venturefinansiering, fusioner og opkøb, og godkendelser af nye lægemidler, og konklusionen er klar: Branchen har toppet.

2015 var et rekordår i forhold til kapitalrejsning i biotek- og medicinalbranchen. Samlet sikrede branchens aktører sig mere end 10 mia. dollars gennem 396 venturerunder, men i første halvår 2016 er der blot blevet rejst 3,6 mia. dollars i 139 kapitalrejsningsrunder.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.