På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

22 Oct 2012

Exiqon inviterer ministrene inden for

I en kronik i Berlingske Tidende søndag d. 21.10 inviterer direktør Lars Kongsbak, Exiqon, ministrene til at komme og se,hvad kommercialisering af højteknologi går ud på.

Lars Kongsbak skriver bl.a.: “Jeg har brugt de sidste 13 år af mit liv på at skabe det, der er bred politisk enighed om skal til, for at Danmark har noget at leve af i fremtiden; nemlig at omsætte en dansk højteknologisk opfindelse til danske arbejdspladser med dansk eksport til følge. Forståelsen hos danske lovgivere for udfordringen i at skabe en produkteksporterende virksomhed baseret på opfindelser fra et dansk universitet, er tilsyneladende begrænset, eftersom ingen af dem selv har forsøgt sig på dette felt. Når man selv – læs politikerne – har begrænset eller ingen erfaring inden for et område, er det kun rimeligt, at de lytter til de erfaringer, entreprenørerne velvilligt giver fra sig. Kun derved sikres de bedst mulige rammevilkår for innovative iværksættervirksomheder.

Jeg har inviteret ministre fra den nuværende såvel som den tidligere regering til besøg på vores virksomhed for at tilbyde dem en førstehånds introduktion til de udfordringer, vi står over for, men jeg har endnu ikke mødt nogen interesse herfor. Jeg kan kun håbe, at de har været på besøg i andre små og mellemstore innovative højteknologiske selskaber, men regeringens dispositioner indikerer desværre, at dette ikke er tilfældet.”

Læs hele kronikken via linket

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2012 Danskbiotek. All rights reserved.