På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

26 Aug 2011

Gå hjem møde hos DesignIT d. 22.9.2011

Verden forandrer sig. Hørt før, men det sker hurtigere end nogensinde. Vinderen er ikke den, der forudser forandring. Vinderen er den, der driver forandring. Strategisk design er både en tankegang og en metode. Et sæt af principper, der sigter mod at fremme en virksomheds innovative kvaliteter og konkurrenceevne. Strategisk design er allerede nu anset som et væsentligt værktøj til innovation og udvikling.

Designits Thursday Briefing, torsdag den 22. september, henvender sig til ledere i private og offentlige organisationer, som ønsker en kort, inspirerende introduktion til strategisk design. Vi byder på konkrete eksempler og praktiske tips samt muligheden for at netværke efterfølgende over en tapas. Kom og hør Lisbeth Kamstrup-Holm, Industriel Designer og manager for Innovation Facilitation hos Novo Nordisk, fortælle hvordan virksomheden arbejder med ‘Front-end innovation’ processer.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2011 Danskbiotek. All rights reserved.