På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

08 May 2013

Genmab offentliggør kvartalsmeddelelse

“Vi forventer, at 2013 igen bliver et spændende og produktivt år hos Genmab, og vi arbejder ihærdigt på at indfri de målsætninger, vi har sat for året. Vi er glade for at have fået godkendelse for Arzerra i Japan, som er det første land i Asien, hvor produktet får markedsføringstilladelse, samt at kunne registrere salgsfremgang i første kvartal. Vi har for nylig rapporteret imponerende topline-resultater fra et fase II studie med ofatumumab sammen med bendamustin til behandling af CLL-patienter og ser frem til i den kommende tid at rapportere vigtige fase III data fra vores CLL-studie med ofatumumab som førstelinjebehandling,” udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab i Genmabs kvartalsmeddelelse for første kvartal 2013.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.