På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

17 Jun 2013

Kapitaltilførsel til Acesion Pharma fra Wellcome Trust

Acesion Pharma har modtaget en stor kapitaltilførsel på 27.9 millioner kroner fra the Wellcome Trust i London. Beløbet, der er en såkaldt ’Seeding Drug Discovery Award’ skal over de næste tre år finansiere udviklingen af et nyt lægemiddel til akut behandling af atrieflimren.

The Wellcome Trust er en af de største og mest anerkendte fonde på verdensplan, der støtter og investerer i medicinsk forskning. Fonden har en investeringsportefølje med en værdi af 14.5 milliarder pund og investerede i 2012 746 millioner pund i biomedicinsk forskning.

Udover programmet til akut behandling af atrieflimren vil Acesion Pharma starte et program der udnytter samme biologiske mekanisme til vedvarende behandling. I den forbindelse har Acesion Pharma netop rejst yderligere 7.2 millioner kroner fra de nuværende investorer Novo Seeds og SEED Capital Denmark.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.