På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

29 Aug 2016

LevOss foran skæbnebeslutning

MedWatch rapporterer idag…

Videreførelse eller afvikling og en overføring af aktiviteterne til et nyt selskab.

Det er den skæbnebeslutning, ejerkredsen bag det danske biotekselskab LevOss står overfor at skulle træffe om et par måneder, når bestyrelsen træder sammen.

Lige nu har stifterne bag selskabet travlt med at kigge på, hvordan man kommer videre efter et forfejlet studie i grise, hvor det ikke lykkedes at få brugbare data i forhold til det implantat til at bygge ny brusk, som virksomheden har udviklet og satsede på. Implantatet havde ellers vist gode resultater i kaniner.

”Det lykkedes os ikke at replikere de data i grisene. Dyremodellen var ikke optimalt valgt, blandt andet fordi brusken i grise er tyndere end i mennesker, og så var udførelsen af forsøget heller ikke hensigtsmæssig,” siger Jens Vinge Nygaard, der er opfinderen af det patent, som Aarhus Universitet ejer, og som LevOss har bygget sin teknologi på.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.