På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

21 Mar 2016

Lif efterspørger Life Science industri-minister

MedWatch rapporterer idag:

Den danske medicinalindustri mangler hjælp til at sikre, at væksten inden for branchen vil fortsætte og at Danmark i fremtiden også kan være leveringsdygtige i et nyt Novo Nordisk. Det mener lægemiddelindustriforeningen (Lif), som i mandagens Berlingske efterlyser en minister til at styrke og arbejde målrettet med området.

”Andre sektorer som landbruget, byggeriet, søfarten og energisektoren har deres egne ministerier, som kan tale deres sag og sikre fremdriften. Vi kommer ikke her og beder om en masse penge. Vi beder om, at der er opmærksomhed på branchen i statsadministrationen, at der sættes ambitioner og at der er politisk fokus på, hvad branchen har brug for for fortsat at kunne skabe vækst og beskæftigelse,” siger koncernchef i lægemiddelindustriforeningen Ida Sofie Jensen.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.