På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

14 May 2013

Medwatch: Klifo klarer sig godt i udlandet

Klifo, der leverer serviceydelser i form af kliniske forsøg, samt pakning og distribution af produkter til kliniske forsøg til farma-og biotekindustrien har specielt på én front været i stand til at løfte omsætningen, skriver Medwatch.

Alejandra Mørk, Klifos direktør, siger til Medwatch: ”Vores erfaring er, at vores vækst er betinget af, at vi laver forretning uden for Danmark. I 2012 har vi haft særlig stor fremgang i Schweiz, Norge og Polen. Vi skal selvfølgelig også lave forretning i Danmark, og det gør vi også rigtig gerne, men der er ikke vækst nok i det danske biotekmarked til, at det kan danne et tilstrækkeligt forretningsgrundlag for en virksomhed som vores. Vi skal lykkes uden for Danmark, og det er så småt det, vi begynder at se resultatet af.”

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.