På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

02 Nov 2017

MonTa Biosciences indgår samarbejde med amerikansk universitet om ny, lovende

Det danske biotekselskab MonTa Biosciences har netop tegnet en licensaftale med UC San Diego Universitet omkring deres lovende kræftbehandling, der aktivt uddanner kroppens immunforsvar til at genkende og nedkæmpe kræftceller.

”Den nye licensaftale giver os eksklusivret på verdensplan og er et stort skridt imod en kommercialisering af vores kræftbehandling ” siger Simon Skjøde Jensen, Ph.d. fra DTU og CEO hos MonTa Biosciences, og forstætter:

”UC San Diego Universitetet er et af de førende i verden inden for denne type immunaktiverende terapi, som er et af de mest attraktive og hurtigst udviklende terapeutiske områder i øjeblikket. Vi har høje forventninger til den kommende tids udvikling på området. Aftalen er en meget vigtig milepæl for vores muligheder for at kunne behandle patienter effektivt i fremtiden og få immunsystemet til at hjælpe kroppen med at bekæmpe cancer og især metastaser, som er et af de helt store problemer for læger og patienter i dag.”

Find mere information om MonTa Biosciences her.

  • 20171102 MonTa Biosciences indgår samarbejde med amerikansk universitet om ny lovende kræftbehandling

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2017 Danskbiotek. All rights reserved.