På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

16 Mar 2016

Novo klar med 750 mio til nye biotekfonde

MedWatch rapporterer idag…

En økonomisk håndsrækning på 750 mio. kr. skal få flere danske og udenlandske investorer til at få øjnene op for skandinavisk biotek. Det er håbet for Novo Nordisk Fondens investeringsarm Novo A/S, lyder det i Dagbladet Børsen.

Målet er ifølge avisen flere nye venturefonde, og den første kan være på trapperne allerede i år.

Investeringsdirektør i Novo Seeds, Søren Møller, fortæller, at de 750 mio. kr. skal bruges over de næste fire år til investering i venturefonde – og helst skabe nye fonde, der kan skærpe konkurrencen om de spæde biotekselskaber.

Med pengene håber Søren Møller, at pensionskasserne får mod på at investere i biotek igen, ligesom det også skal gøre det lettere at tiltrække udenlandske investorer.
“Vi kigger aktivt på en hel del projekter. Når vi skal vurdere, hvilke vi går ind i, så går vi tilbage til det overordnede formål om at katalysere en generation af venturefonde med strategisk påvirkning af det bioteknologiske økosystem i Skandinavien,” siger Søren Møller til Børsen.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.