På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

06 Sep 2013

Nu kan Biogen Idec starte produktion i Hillerød

Biogen Idec har fået både de amerikanske og de europæiske sundhedsmyndigheders godkendelse til at producere sclerosemidlet Tysabri på fabrikken i Hillerød. Produkterne herfra skal primært leveres til lande uden for USA, fordi amerikanske produktionsfaciliteter leverer til det amerikanske marked. Fabrikken i Hillerød er imidlertid gearet og godkendt til at levere produkter til USA og kan derfor fungerer som back-up til fabrikkerne i USA.

Udover produktion af Tysabri foregår der pakning, etikettering, testning og frigivelse af sklerose-midlerne Avonex og Tysabri til mere end 90 markeder på fabrikken i Hillerød.

Biogen Idec beskæftiger i dag lidt over 500 mennesker i Hillerød og dette tal forventes at vokse i takt med at endnu et sklerosemiddel, der er i fase 3, skal markedsføres. Derudover har virksomheden flere produkter i pipeline, som potentielt skal produceres i Hillerød, når de når frem til at kunne markedsføres.

Fabriksbygningen i Hillerød er bygget så den kan udvides ‘indefra’ og dermed opfylde et stigende behov.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.