På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

23 Apr 2014

Science in the City: Ind i kroppen

Ind i kroppen
En rejse med førende forskere

Kroppen er et fascinerende univers. Den har til alle tider både overrasket og begrænset os. Fascinationen har gennem årene fået forskere til at dedikere hele deres liv til at rejse ind i kroppen for at undersøge den, eksperimentere med den og finde svar på de gåder, der gemmer sig i hjerne, hjerte og alt omkring og imellem blod og væv.

Den 21.-26. juni i år vil topforskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet være guider for alle, der vil med på rejse i kroppen og lære om de nyeste, vigtigste opdagelser.

I Carlsberg Byen i København er alle nysgerrige og forskningsinteresserede inviteret på en oplevelsesrejse ind i kroppens fascinerende univers. En rejse, der via foredrag og udstillinger kommer hele vejen rundt om den nyeste forskning indenfor hjernen, hjertet, vacciner & antibiotika, stamceller, mundhulen, genetik og stofskiftet. Topforskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er i seks dage guider, og enhver kan stille spørgsmål og gå i dialog med forskerne.

http://scienceinthecity.dk/da/begivenhed/en-rejse-ind-i-kroppens-forunderlige-univers

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2014 Danskbiotek. All rights reserved.