På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

18 Aug 2016

Symphogen’s direktør Kirsten Drejer træder tilbage før en sandsynlig børsnotering i USA. Martin Olin, CFO og Deputy CEO, forfremmes til CEO

MedWatch rapporterer idag…

Symphogens adm. direktør Kirsten Drejer, der også var med til at stifte selskabet, træder nu tilbage efter seksten års i spidsen for bioteksuccessen. Den 1. september overlader hun pladsen til Martin Olin, den nuværende finansdirektør i selskabet, som har været ansat i Symphogen siden 2012. Det skriver Børsen torsdag.

Beslutningen kommer forud for, hvad der efter al sandsynlighed bliver en vigtig milepæl i virksomheden, når der senere i år vil komme nye data på selskabets hovedkandidat, Sym004. De nye forsøgsdata vil afgøre, om man skal forsøge at sælge selskabet, om der skal findes en partner, om man skal bede de eksisterende investorer om nye penge eller om Symphogen skal gå på børsen.

“Lige nu venter vi på de data, der ser ud til at komme i december, og retningen derefter vil afhænge meget af, hvordan de data ser ud. En børsnotering vil helt sikkert være en mulighed, men det kan også være, at data er så fremragende, at vi får nogle gode købstilbud. Det vil tiden vise,” siger Kirsten Drejer.

Se også pressemeddelelsen fra Symphogen: http://www.symphogen.com/news

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or 28895854

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.