ImmuMap Services

ImmuMap Services er en kontrakt-forskningsvirksomhed der tilbyder avanceret immunanalyse baseret på state-of-the-art multicolor flowcytometri, next-generation celledrabsmålinger og celledyrkning.

Der bliver i øjeblikket puttet meget energi i udviklingen af immuneterapi mod cancer, infektiøse og autoimmune sygdomme efter adskillige videnskabelige gennembrud i de sidste par år. Vi tilbyder at identificere virkningsmekanismen for disse nye behandlinger og lægemidler som modulerer immunsystemet. Sådan en forståelse giver muligheden for bedre design af fremtidens kliniske forsøg med større behandlingseffekt og færre bivirkninger.

Vores vision er at styrke immunmonitoreringsområdet. Vi er eksperter i multicolor flowcytometri og immuno-onkologi. Vi er unikke ved at kunne tilbyde serviceydelser med en ny banebrydende metode til parallel detektion af mere end 1000 forskellige immuncellespecificiteter (Bentzen et al., Nat Biotech, 2016) foruden mere almindelige immunanalyse serviceydelser.

Contact name:

Thomas Mørch Frøsig, CEO

Address:

Bülowsvej 27, 1870 Frederiksberg, Denmark

Telephone:

+4561781882

Established:

2016

Number of employees:

2

If you cannot find what you are looking for or if you have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2017 Danskbiotek. All rights reserved.