DANSK BIOTEK organizes four major plenary meetings for our members throughout the year to increase our members' knowledge regarding specific biotech topics and to facilitate networking. The events usually take place in February, May, September and November.

We also organize approximately six "saloon" meetings annually. They are small, intimate, "meet the expert" meetings with typically 6-20 participants advocating more in-depth discussion and knowledge-sharing on specific themes.

08 Oct 2015

Flere nordiske investorsyndikater kan være på vej

MedWatch rapporterer idag:

Da Lundbeckfond Emerge blev stiftet tilbage i 2012 for at agere fødselshjælper for tidligere danske biotekselskaber, høstede det klapsalver i branchen. Siden er applausen dog forstummet, og branchen blev efterladt med en lang næse, da det viste sig at være så som så med investeringerne.

Nu melder Lundbeckfond Emerge sig endnu engang klar til at løfte det danske biotekmiljø – denne gang med et konkret beløb på 300 mio. kr., der skal investeres i danske opstartsvirksomheder over de næste fire år.

Kvalitetsjournalistik kræver investeringer. Del venligst denne artikel med andre ved at bruge nedenstående link. http://medwatch.dk/secure/Medicinal___Biotek/article8096713.ece#ixzz3nyNlxk59
Kopier og videresend ikke artiklen. Det er i strid med ophavsretsloven og vores abonnementsbetingelser: http://medwatch.dk/service/betingelser

”Vi er super glade for det, de har meldt ud i dag. Det er rigtig godt for hele biotekmiljøet i Danmark. Man må vel sige, at de har brugt en del tid på at snøre støvlerne, men nu ser det ud som om, at de rigtig er klar til at gå i kamp,” siger formand for Dansk Biotek, Martin Bonde, til MedWatch, der ikke lægger skjul på, at han er overordentlig glad for fondens acceleration i forhold til seed-investeringer.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2015 Danskbiotek. All rights reserved.