På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

29 May 2013

Bavarian Nordic aktier kan nu handles på det amerikanske OTC marked

Bavarian Nordic A/S har etableret et Level 1 American Depositary Receipt (ADR)-program i USA.

En ADR er et certifikat udstedt af en depotbank, som repræsenterer ejerskab af et selskabs underliggende aktier. ADR-programmer etableres for at give amerikanske investorer mulighed for at besidde aktier i ikke-amerikanske selskaber og handle dem på samme måde som amerikanske værdipapirer.

“De amerikanske investorer har i mange år udgjort en vigtig andel af vores ejerkreds, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde et sponsoreret ADR-program, som kan lette deres adgang til at blive aktionær i selskabet, ” udtaler administrerende direktør, Anders Hedegaard. “ADR-programmet vil understøtte vores strategi om at udvide aktionærbasen i USA, således at den i højere grad afspejler vores tilstedeværelse i den amerikanske biotekindustri. Vi har i de senere år øget vores aktiviteter i USA, ikke mindst via koppevaccinekontrakterne med den amerikanske regering samt færdigudviklingen af PROSTVAC®-vaccinen til behandling af patienter med prostatacancer.”

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.