På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

06 Nov 2015

Biotek Salon #7 – ‘Møde med repræsentanter fra den Malaysiske Regering’

Møde med repræsentanter fra den Malaysiske Regering

v/ Jay Padasian, Senior Vice President, Healthcare Bio Industry Development, Malaysian Biotechnology Corporation

d. 25. november, 2015 kl. 15.-17.00 — i COBIS på Ole Maaløes Vej 3, 2200 Kbh. N

DANSK BIOTEK inviterer til dialogmøde med Jay Padasian, Senior Vice President, Healthcare Bio Industry Development, Malaysian Biotechnology Corporation, om mulighederne for udenlandske biotekselskaber i Malaysia. Dialogmødet sætter fokus på de mange muligheder i Malaysia og Syd-øst Asien.

Malaysia er stærkt repræsenteret i biotek og medtek og har indført en række meget interessante incitaments-programmer hvis man vil udøve aktiviteter i landet. Hvis man f.eks. etablerer et biotek/medtek selskab kan man opnå en ”BioNexus” status, som giver en skattefrihed i 10 år fra det år hvor man begynder at give overskud. Mødedeltagerne kan på mødet bidrage med evt. egne erfaringer og input og forvente svar på en bred vifte af spørgsmål så som:

– Hvilke områder af Biotek er Malaysia stærk indenfor?
– Hvilke juridiske, selskabsmæssige og kapitaliseringskrav stilles der til et udenlandsk biotek selskab for at kvalificere under BioNexus designationen?
– Hvorledes er mulighederne for at hente kapital fra Malaysiske venture kapitalister?

Tilmelding via www.danskbiotek.dk senest d. 22.11.15.

DANSK BIOTEK har haft 6 dialogmøder i sæsonen 2014-2015 med bl.a. repræsentanter for DANSK BIOTEKs fagråd, der består af advokater og patentrådgivere. Møderne har form af en kort introduktion om emnet efterfulgt af en dynamisk dialog mellem deltagere og fagpersoner med fokus på konkrete problemer, faglige input og håndgribelige svar.

Repræsentanterne for fagrådet kommer med den juridiske og patenttekniske værktøjskasse. Deltagerne bidrager med personlige erfaringer, synspunkter og overvejelser. Når mødet er slut, har deltagerne som minimum 2-3 konkrete input med hjem, der vil styrke deres patenttekniske og juridiske beredskab.

Emnerne for de dialogmøder er/har været:
30.10.2014: Er du rustet til due diligence?
24.11.2014: EU patentet – konsekvenser og muligheder
03.03.2015: Udviklingssamarbejder med offentlige forskningsinstitutioner
25.03.2015: Skal vi patentbeskytte gener?
23.04.2015: Hvordan børsnoteres et dansk biotekselskab i USA?
29.09.2015: Warrants og andre incentiv-aftaler. Skat og andre konsekvenser
25.11.2015: Møde med repræsentanter fra den Malaysiske Regering

Fagrådet består af: Peter Koefoed, Inspicos; Peter Markvardsen ZBM patents; Jan Bjerrum Bach, Jusmedico; Mikkel Vittrup, Plesner; Brian Sørensen, Marselis Advokater; Martin Gantzhorn, Horten; Karin Absalonsen, Nyborg & Rørdam

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2015 Danskbiotek. All rights reserved.