På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

29 Sep 2011

CMC et point fra titlen som Danmarks største Væxtfactor

CMC biologics blev nomineret til at deltage i finalen da Danmarks største Væxtfactor skulle kåres i DR’s pengemagasin. Der var tre finalister og kun et enkelt point skilte CMC Biologics Mads Laustsen fra vinderen.

De tre finalister var Kaspar Basse, stifter af Joe & the Juice, Mads Laustsen, forskningsdirektør i CMC og Kim Herforth Nielsen kreativ direktør i arkitektfirmaet 3XN.

Virksomhederne var udvalgt blandt et stort felt af kandidater til titlen og virksomhedslederne blev målt på hvem der har været bedst til at skabe økonomisk vækst og arbejdspladser. Og hvem har potentialet til at vokse sig stor uden for Danmarks grænser?

Virksomhederne konkurrerede i 3 discipliner: Om hvem der er bedst til at tjene penge?, om hvem der er bedst til at sætte det stærkeste hold? Og endelig hvem der kan blive størst og vokse ud over landets grænser?

Vinderen blev kåret af et dommerpanel bestående af Christian Motzfeldt, direktør for Vækstfonden, Peter Torstensen, direktør for Symbion og Jesper Mathiasen, stifter af Frej Capital Partners.

Begrundelsen for at CMC Biologics blev nomineret til titlen fremgår af nedenstående:

Direktør i Vækstfonden Christian Motzfeldt udtaler om Mads Laustsen og CMC Biologics:

“Mads var med til at stifte CMC Biologics i 2001. Da var de 6 medarbejdere, og nu har de ca. 400 ansatte fordelt i Søborg og i Seattle. CMC udvikler proteiner til medicinske forsøg, og der er kun en håndfuld lignende virksomheder i verden. Virksomheden er et eksempel på, at biotek ikke kun skaber arbejde til få, nørdede forskere, men også giver anledning til højt udviklet produktion og en masse gode arbejdspladser hos underleverandører.”

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2011 Danskbiotek. All rights reserved.