På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

16 Feb 2013

Copenhagen Spin-outs udspinner første virksomhed

Bojesen & Petersen Biotech ApS er den første biotekvirksomhed, som er etableret på baggrund af forskningsresultater på universitetet og med hjælp fra Københavns Universitets Tech Transfer kontor.

Professor Anders Miki Bojesen, Institut for Veterinær Sygdomsbiologi/Mikrobiologi, Københavns Universitet og dyrlæge, ph.d. og specialist i reproduktion Morten Rønn Petersen, har udviklet et unikt produkt, Bactivate,der hjælpe heste med at blive drægtige. Bactivate er med stor succes testet af veterinærer på verdens største hestehospital i Kentucky.

Bactivate henvender sig til til en eksklusiv kundekreds, idet ti procent af alle hopper har svært ved at få føl og det betyder at nogle af verdens mest kostbare fuldblodshopper ikke kan blive drægtige. Deres ejere har en stor interesse i at disse heste kan blive drægtige.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.