På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

06 Dec 2016

Dansk life science har overhalet Sverige

Nu er det jo ikke fordi, at det skal udvikle sig til en konkurrence mellem den danske og den svenske life science-industri, men Danmark har alligevel lagt sig i spidsen på en række områder, viser en ny analyse fra Medicon Valley Alliance.

Området Greater Copenhagen har over de sidste ti år udviklet sig til at være det førende inden for life science i den nordiske region. Det viser en ny analyse fra medlemsorganisationen Medicon Valley Alliance ”State of Medicon Valley 2016”, der er blevet offentliggjort mandag. Særligt godt går det på den vestlige side af Øresund, og rapporten viser, at life science-industrien i Danmark og Sverige har udviklet sig i vidt forskellige retninger i løbet af det seneste årti. Blandt andet er eksporten af dansk life science fordoblet over de seneste syv år, og er nu næsten 50 pct. større end Sveriges tilsvarende eksport.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.