På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

09 Aug 2016

Ex-Lundbeck chef Ulf Wiinberg er positiv om regionens biotekmiljø

MedWatch rapporterer idag…

Ulf Wiinberg siger bl.a.

”Danmark har en fantastisk life science-industri. Lund og Malmø har en betydeligt mindre industri, men der er stadigvæk en talentpulje, som bevæger sig frem og tilbage på tværs af Øresund, og der betyder de uformelle netværk utroligt meget. Der findes et levende miljø i Danmark, og det er godt, at der findes så mange store selskaber, fordi det gør, at det er lettere at rekruttere talent til København. Det er godt for hele industrien. Den life science-industri, som findes i Lund, har også stor gavn af det i forhold til talenterne. Fordi de kan altid søge mod København, hvis det ikke fungerer for dem i Lund. Fordi der arbejder så mange mennesker i industrien i regionen, kan man nu få de bedste talenter på verdensplan til at komme hertil, og sådan har det ikke altid været”

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.