På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

18 Apr 2014

FDA godkender Mercks tabletvaccine mod ragweedallergi RAGWITEK®

ALK meddeler at de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA har godkendt registreringsansøgningen for RAGWITEK®.

RAGWITEK®, som ALK har udlicenseret til Merck (kendt som MSD uden for USA og Canada) i Nordamerika, er et allergenekstrakt indikeret til behandling af ragweed-induceret allergisk rhinitis med eller uden konjunktivitis i patienter diag­nosticeret med en positiv hudpriktest eller specifik IgE test over for ragweedpollen. RAGWITEK® er godkendt til brug i voksne fra 18 til 65 år. RAGWITEK® er ikke indikeret til akut lindring af allergiske symptomer.

FDA godkender Mercks tabletvaccine mod græspollenallergi GRASTEK® (GRAZAX®)

København, 2014-04-14 23:55 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

d. 14. april meddelte ALK desuden, at FDA har godkendt registreringsansøgningen for Mercks SLIT-tablet mod græspollenallergi GRASTEK®.

GRASTEK® er det amerikanske varemærke for SLIT-tabletten mod græspollenallergi, som ALK har givet i licens til Merck.

GRASTEK® er et allergenekstrakt. I USA er GRASTEK® indikeret til behandling af græs­polleninduceret allergisk rhinitis med eller uden konjunktivitis i patienter diag­nosticeret med en positiv hudpriktest eller specifik IgE test over for græspollen fra Phleum pratense eller krydsreagerende græspollen. GRASTEK® er godkendt til brug i personer fra 5 til 65 år. GRASTEK® er ikke indikeret til akut lindring af allergiske symptomer.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2014 Danskbiotek. All rights reserved.