På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

04 Jun 2014

Genmab i samarbejde om DuoBody og HexaBody platformene

Genmab indgår forskningssamarbejde med et unavngivet biotekselskab, som vil anvende og evaluere Genmabs egenudviklede antistofteknologier, DuoBody og HexaBody platformene.

“Vi er meget glade for at indgå det første forskningssamarbejde vedrørende HexaBody teknologien, som blev offentliggjort for lidt over et år siden. Denne spændende teknologi har potentialet til at forbedre antistoffers effekt på en grundlæggende ny måde. Det glæder os også at indgå endnu et samarbejde om vores DuoBody platform, og vi ser frem til sammen med dette store biotekselskab at udforske det terapeutiske potentiale i produkter, som inkorporerer HexaBody og DuoBody teknologierne,” udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab.

De økonomiske vilkår i aftalen er ikke oplyst. Aftalen vil ikke få væsentlig indvirkning på Genmabs økonomiske resultat og likviditet.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2014 Danskbiotek. All rights reserved.