På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

03 May 2010

Højteknologifonden fremlægger ny strategi

Højteknologifonden, som investerer risikovilligt i markante højteknologiske tiltag, har offentliggjort sin strategi for 2010-2013. Fonden har 1.760 millioner til uddeling over tre år, så det er en vigtig kilde til finansiering.

Fonden støtter fremsynede idéer med et stort potentiale og en risikoprofil, som betyder, at virksomheder ikke kan påtage sig at forfølge idéerne på egen hånd.

En investering fra Højteknologifonden kan bringe virksomheder og forskningsinstitutioner, som endnu ikke er modne til det kommercielle marked frem til et mere modent stadie hvor de kan skabe værdi.

Fondens porteføljeselskaber ligger inden for fødevarer, byggeri, Energi og Miljø, Biotek og medico, IT og Tele, samt produktion.

I årene 2005-2009 har Højteknologifonden uddelt flest midler til It & Tele samt Biotek & Medico, hvor sidstnævnte ligger i toppen med 30% af de samlede investeringer.

Strategi 2010-2013 kan downloades fra Fondens hjemmeside www.hoejteknologifonden.dk

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2010 Danskbiotek. All rights reserved.