På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

08 Oct 2015

LundbeckFond Emerge klar med millioner til tidlig danske biotek

Børsen rapporterer idag:

Siden 2012 har Lundbeck-ejeren testet evnerne med to investe- ringer. Salget af biotekselskabet EpiTherapeutics i foråret for 444 mio. kr. har givet mod på mere. Målet er, at den nuværende ene investering i århusianske Insusense skal blive til fem i løbet af de næste fire år.

“Lige nu er der langt mellem snapsene i dansk biotek. Alle vil gerne have flere snapse. For at nå derhen, skal vi investere,” siger Christian Elling, chef for Lundbeckfond Emerge, der fokuserer på de nystartede biotekselskaber.

Lundbeckfonden investerer allerede omtrent 400 mio. kr. årligt i venture, og det skal nu forøges, så ca. 75 mio. kr. om året dirigeres ind i danske biotekbabyer.

“Det handler ikke om at investere i områder, der ligger tæt på vores datterselskaber, men om at fremdrive et sundt, dansk biotekmiljø,” siger Christian Elling.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2015 Danskbiotek. All rights reserved.