På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

04 Feb 2013

Lyxumia® godkendt i Europa til behandling af type 2-diabetes

Lyxumia®, en prandial GLP-1 agonist til én gang daglig dosering, er opfundet af Zealand Pharma og licenseret til Sanofi, som ejer de globale, kommercielle rettigheder til produktet.

Lyxumia® er godkendt til behandling af voksne med type 2-diabetes for at opnå blodsukkerkontrol i kombination med tablet-baserede blodsukkersænkende lægemidler og/eller basal insulin, når disse sammen med diæt og motion ikke giver tilstrækkelig blodsukkerkontrol.

Europa-Kommissionens beslutning om at give markedsføringstilladelse til Lyxumia® i Europa er baseret på resultater fra Sanofis globale GetGoal fase III-program, der omfatter 11 kliniske studier og flere end 5.000 patienter med type 2-diabetes. Som en del af programmet blev et stort antal patienter studeret for at vurdere virkningen af Lyxumia® i kombination med basal insulin (706 patienter behandlet med Lyxumia® i tre studier)1.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.