På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

18 Aug 2016

Manglende initiativ bremser Rigets erhvervssatsning, IdéRiget

MedWatch rapporterer idag…

Det var med store forventninger, at Rigshospitalets innovationsprojekt IdéRiget i kølvandet på en intern innovationskonkurrence åbnede op for, at virksomheder udefra fik muligheden for at få sparring og køre testforløb på Rigshospitalet.

Heldige opstartsvirksomheder fik muligheden for at få deres løsninger testet og valideret på den største kravlegård af dem alle, endda uden det kostede dem noget.

Og det startede da også godt for projektet, hvor fire unge life science-virksomheder i starten af 2015 fik muligheden for at få sparring og køre testforløb på Riget.

“Vi har en idé om, at vi gerne vil knytte start-up firmaer tættere til Rigshospitalet med henblik på, at de får adgang til et relevant testmiljø. Hvis vi klistrer firmaerne på siden af Rigshospitalet, får vi lejlighed til at vores egne innovationsfolk kan spille sammen med eksterne folk, der også arbejder med innovation, og det mener vi kan fremme innovationskulturen på Rigshospitalet.”

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.