På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

13 Feb 2013

Novo Nordisks Tresiba® klar til lancering i Japan

Novo Nordisk har fået godkendt prisen på Tresiba® (insulin degludec), den nye basale insulin til dosering en gang dagligt til behandling af type 1- og type 2 diabetes.

Godkendelsen er givet af Japans Central Social Insurance Medical Council (Chuikyo), som er et rådgivende udvalg for den japanske sundhedsminister, Minister of Health, Labour and Welfare.

Novo Nordisk kan nu lancere Tresiba® i Japan, så snart produktet officielt er optaget på den offentlige japanske sygesikrings prisliste den 22. februar.

Tresiba® er en ny basal insulin til dosering en gang dagligt, som er opfundet og udviklet af Novo Nordisk. Det globale kliniske program, der understøtter registreringsansøgningen for Tresiba®, omfattede tæt ved 10.000 mennesker med type 1- eller type 2-diabetes.

Tresiba® vil i Japan blive leveret i FlexTouch®, Novo Nordisks nyeste engangspen, der har en injektionsknap med meget lille trykmodstand. Tresiba® vil desuden blive leveret i Penfill® til brug i Novo Nordisks insulininjektionssystemer.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.