På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

05 Jan 2016

Novo Seeds og Lundbeckfond Emerge i fælles satsning

MedWatch rapporterer idag:

Det danske biotekselskab IO Biotech får nu glæde af, at Lundbeckfond Emerge har fundet sine ben og sat sine investeringer op i gear. For sammen med Novo Seeds har Lundbeckfond Emerge valgt at investere et tocifret millionbeløb i selskabet, der med en første investering fra Novo Seeds blev spundet ud fra forskning fra Herlev Hospital i slutningen af 2014.
”Vi har lavet en ny investering, og meget glædeligt er Lundbeckfond Emerge også kommet med ind i selskabet. Vi nåede at lukke den første seed-investering helt i slutningen af 2014, og nu sker der endnu engang en ny udvikling ved et årsskifte. Vi har fået en ny investor med ombord, hvilket var et af de store mål, vi satte os efter den første investering,” siger Novo Seeds’ Stephan Christgau til MedWatch.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2016 Danskbiotek. All rights reserved.