På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

23 Nov 2012

Orphazyme var nomineret til Entrepreneur of the Years Life Science pris

Orphazyme, der udvikler behandling til sjældne arvelige sygdomme, var det bedste bud på en biotekkandidat til Entrepreneur of the Years Life Science pris, men måtte se sig slået af med.tech. virksomheden Ellipse, der udvikler og sælger udstyr til medicinsk og kosmetisk hudbehandling.

Tre virksomheder, Ellipse, Orphazyme og virksomheden Sense, der udvikler udvikler en avanceret blodtryksmåler, var nomineret til prisen, der uddeles i forbindelse med Ernst & Youngs globale Entrepreneur of the Year konkurrence.

Den danske vinder af Entrepreneur of the Year, som skal til Monaco til foråret og kæmpe om den globale pris, blev virksomheden Monjasa fra Fredericia, der hvis aktiviteter spænder fra shipping over oliehandel til offshore supply-aktiviteter.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2012 Danskbiotek. All rights reserved.