På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

29 Jan 2013

Rektorer kæmper for Højteknologifonden, skriver Medwatch

Rektorerne fra de danske universiteter advarer nu mod at fusionere Højteknologifonden med det Strategiske Forskningsråd og Rådet for Teknologi og Innovation.

“Højteknologifonden har været en meget stor succes. Den har trukket mange forskningskroner ud af virksomhederne, og den har styrket vores konkurrenceevne på en måde, som de andre råd ikke kan,” siger Jens Oddershede, formand for Rektorkollegiet og rektor på Syddansk Universitet til Medwatch.

Der er frem til i dag startet 157 højteknologiske projekter og platforme med et samlet budget på over fire mia.kr. inklusive finansiering fra universiteter og virksomheder.

De private virksomheder og offentlige forskningsinstitutioner, der er involveret i højteknologiske projekter og platforme, fordeler sig over hele Danmark i 73 ud af de 98 danske kommuner.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.