På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

23 Mar 2010

SEED Capital rejser ny fond

Den nye fonds mål er at rejse 740 millioner kroner i 2010. Blandt de væsentligste investorer i den nye fond er ATP og Vækstfonden. SEED Capital har desuden fået positive tilkendegivelser fra flere investorer, der ønsker at deltage i en second closing af fonden.

SEED Capital gennemførte i december 2009 en succesfuld børsnotering af biotek-virksomheden Evolva. Den den nye fond gør det muligt for SEED Capital at fortsætte arbejdet med at udvikle fremtidens vækstvirksomheder fra iværksætterstadiet til fuldt salgsmodne selskaber. Når ATP har valgt at være en betydende investor i SEED Capitals nye fond, skyldes det at SEED Capital har klaret sig flot i et det vanskelige marked for iværksættervirksomheder. I Vækstfonden glæder man sig over, at SEED Capitals evne til hurtigt at skaffe kapital til den nye fond og at fonden dermed kan fortsætte arbejdet med at etablere nye vækstvirksomheder i Danmark.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2010 Danskbiotek. All rights reserved.