På denne side bringer DANSK BIOTEK nyheder fra medlemmerne, som på denne måde får mulighed for at blive ekstra eksponeret.

Vi modtager derfor gerne pressemeddelelser og andre nyheder. Send dem til Dorte Dannemann, hjælp af denne formular.

06 Dec 2013

Tak Christiansborg!

Martin Bonde skriver i DANSK BIOTEKS nyhedsbrev december, at “Vækstvirksomhederne fik en rigtig fin julegave i år. Finansloven rummer takket være regeringens samarbejde med Venstre og Konservative en fremrykning af den såkaldte skattekreditordning. Dette er et meget positivt budskab og et klart ryk i den rigtige retning oven på den umiddelbare skuffelse, det var, at den hævede grænse for skattekreditter (25 millioner kr.) ellers først ville træde i kraft per 1. januar 2015, og virksomhederne derfor først ville have glæde af den forøgede likviditet i november 2016. Hver en måned tæller i biotek anno 2013, så det er med kyshånd, vi tager imod nyheden om, at ordningen som følge af den nye finanslov nu træder i kraft per 1. januar 2014. Vi kan nu se frem til, at danske biotekvirksomheder allerede næste år får lidt mere ro til den forskning og udvikling, som er så vigtig for deres chancer for at nå deres næste værdiskabende mål.”

Se og download hele nyhedsbrevet.

If you can't find it here or have feedback to our website, please do not hesitate to contact dd@danskbiotek.dk or +45 5150 0560

Copyright 2013 Danskbiotek. All rights reserved.